Verkoopproces

Wordt dit uw nieuwe thuis?

SCHRIJF U IN VOOR ERBEKE

Heeft u interesse in een woning? Schrijf u dan in middels het inschrijfformulier. U kunt ook langskomen op het kantoor van Driessen Woningmakelaars, gelegen aan de Dorpstraat 84 te Beekbergen. Zodra u zich heeft ingeschreven zal Driessen Woningmakelaars contact met u opnemen.

Inschrijven

Persoonlijk gesprek

Driessen Woningmakelaars informeert u over de woning, over het proces en wat daarbij komt kijken. Ook ontvangt u tijdens dit gesprek nadere verkoopinformatie. Driessen Woningmakelaars staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tekenen

Als u besluit tot aankoop over te gaan, stelt Nieuwbouw centrum Apeldoorn de koop- en aannemingsovereenkomst op.

Bouwfase

Na het tekenen van de overeenkomst zal Draisma Bouw contact met u opnemen voor het maken van een afspraak in de showroom. De woonadviseur neemt u mee in de mogelijkheden voor onder andere het sanitair en tegelwerk. Zodra alle woningen zijn verkocht zal Draisma Bouw starten met de bouwwerkzaamheden. U ontvangt een brief waarin de start van de bouw zal worden aangekondigd. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met Driessen Woningmakelaars via info@driessenmakelaars.nl of via 055 843 12 49.